TUUSULANJÄRVEN RANNALLA LUKSUS MAJOITUSTA

Pescator Villas huoneistot

Pescator Villas-huoneistot ovat ainutlaatuinen vaihtoehto majoittumiseen ja kokoontumiseen. Villoissamme viihdyt ja vietät aikaa oman ryhmäsi ehdoilla.

Pescator Villas-huoneistoissa on vietetty paljon onnistuneita perhejuhlia, syntymäpäiviä, teemabileitä ja illan viettoja. Voit toteuttaa tilaisuutesi omalla tyylilläsi tai tilata kauttamme monipuolisesti esim. catering-, ohjelma- tai kuljetuspalveluja. Asiakas tuo aina omat alkoholijuomansa tiloihimme.

Pescator Villas-huoneistot ovat mainio ratkaisu myös pieneen irtiottoon arjesta tai pitkän matkan vieraiden majoittamiseen. Kussakin huoneistossa majoittuu 11-13 henkilöä ja juhlii lyhytaikaisesti isompikin porukka.

Tervetuloa viihtymään meille!

Pescator Villas huoneistot

Villa Karppi

11 HENKILÖÄ

280 m²

Villa Karppi on edustustasoinen ja tilava huoneisto järvinäkymällä. Huoneistossa on isot yhteiset oleskelutilat, tilavat makuuhuoneet ja hyvin varusteltu keittiö. Kellarikerroksesta löytyvät upeat oleskelu- ja saunatilat.              Min. varaus 2 vrk.

VARAA ALK. 490 €
Wifi Televisio Poreallas Astiat Silitys- ja siivous Pesukone Kodinkoneet Grilli Ilmastointi Sauna Polkupyörä Pysäköinti KATSO LISÄÄ

Pescator Villas huoneistot

Villa Lohi

13 HENKILÖÄ

280 m²

Valoa tulviva, kodikas Villa Lohi soveltuu majoittumiseen 13 hengelle. Ruokailu- ja olohuoneessa on hyvin tilaa yhteiseen ruokailuun ja oleskeluun. Olohuoneesta on hulppea näkymä Tuusulanjärvelle. Kellarikerroksesta löytyvät upeat sauna- ja oleskelutilat.              Min. varaus 2 vrk.

VARAA ALK. 490 €
Wifi Televisio Astiat Kodinkoneet Silitys- ja siivous Pesukone Poreallas Grilli Ilmastointi Sauna Polkupyörä Pysäköinti KATSO LISÄÄ

Pescator Villas huoneistot

Villa Kuha

13 HENKILÖÄ

280 m²

Villa Kuhasta on esteetön ja pysäyttävä näkymä Tuuuslanjärvelle. Tyylikäs ja moderni Villa Kuha soveltuu niin rentoon oleiluun kuin pienimuotoiseen kokoontumiseen ja se majoittaa 13 henkilöä. Alimmassa kerroksessa on hulppeat sauna-, peseytymis- ja oleskelutilat.              Min. varaus 2 vrk.

VARAA ALK. 490 €
Wifi Televisio Kodinkoneet Astiat Pesukone Silitys- ja siivous Poreallas Grilli Ilmastointi Sauna Polkupyörä Pysäköinti KATSO LISÄÄ

Tule viihtymään ja nauttimaan

LÄHETÄ VIESTI

niin me olemme yhteydessä sinuun