PESCATOR VILLAS

Lisäpalveluja tarvittaessa

Tarjoilut

Herkullinen ruoka on yksi onnistuneiden juhlien avaintekijöistä. Meillä sinulla on valinnan vapaus tarjottavien ruokien ja juomien osalta. Voit tuoda kaiken mukanasi oman maun mukaan tai tilata kiitettyjä ja runsaita annoksia yhteistyökumppaneiltamme.

KATSO LISÄÄ

Juhlahetkiin

Kun on aika viettää tärkeitä juhlia lähimmäisten kanssa, huoneistomme ovat intiimi ja ainutlaatuinen vaihtoehto ryhmäsi kokoontumiseen. Ruoan ja juoman lisäksi tarvitaan usein muita osaajia viimeistellyn tilaisuuden rakentamiseen, lue lisää kumppaneistamme.

KATSO LISÄÄ

Liikuntaa & kulttuuria

Aktiivinen matkailija haluaa kokea vierailunsa aikana erilaisia asioita. Pescator Villas-huoneistojen ympäristössä onkin paljon nähtävää ja tehtävää. Voit lähteä pyöräilemään, liikkumaan järvelle/ luontoon tai tutustumaan kulttuurinähtävyyksiin.

KATSO LISÄÄ

Kuljetukset

Järjestämme tarvittaessa kuljetuksen ryhmällenne esimerkiksi lentokentältä tai lentokentälle, läheisiin nähtävyyksiin (Halosenniemi, Ainola jne.), Helsinkiin jne. Erikseen tilattava palvelu, kysy saatavuutta ja hintoja.                                          

OTA YHTEYTTÄ

Ohjelmapalvelut

Mikäli haluatte tilata kauttamme ohjelmanumeroita, autamme mielellämme niiden järjestämisessä. Ohjelmat voivat olla esim. kulinaristisia, liikunnallisia tai vaikkapa elävää musiikkia tilaisuuteenne. Alla pari esimerkkiä ohjelmanumeroista, joita voi tilata villoillemme.

Juomanlaskijan tasting-ilta

Tämän kiehtovan esittelyn aikana ryhmänne perehtyy kokeneen vinologistin opastuksella tarkemmin esim. kuohuviinien ja samppanjan tai viskien saloihin. Mikä on kuohuviinin ja samppanjan ero ja miksi samppanja on parempaa – vai onko? Miten aisteja tulisi hyödyntää makuelämyksen maksimoimiseksi?
Opitte lisää valitsemienne juomien historiasta, niiden valmistamisesta ja ominaisuuksista. Nautitte hyvässä seurassa makujen ilotulituksesta.

Kesto: n. 1,5 h

Hinta: 290 €/tilaisuus (sis alv). Osallistujia max 15. Maistettavien juomien määrä 5-6 kpl.

Lisäksi veloitetaan maistettavat juomat ja lasien vuokra tilaisuuden henkilömäärän ja juomatoiveiden mukaisesti.


KATSO LISÄÄ

Elävää musiikkia juhliisi

Pescator Villas huoneistoissa vietät juhlia haluamallasi tavalla. Nyt meiltä on tilata myös elävää musiikkia tilaisuuteesi – tilaa hyvän tuulen Pescator Band nostattamaan tunnelmaa! House bändin koostumus ja ohjelma vaihtelee duosta isompaan pumppuun tarpeesi mukaan. Kokeneet muusikot viimeistelevät ikimuistoisen tilaisuutesi villojen upeissa puitteissa. Biisejä on satoja tyylilajista toiseen, sinä päätät mitä soitetaan.

Hinnat alkaen 350 €, ota yhteyttä ja pyydä tarjous.


KATSO LISÄÄ

Kalamestarin kokkikoulu – tulossa!

Yhteistyökumppaneita

Juhlakoristelut: Uniikkitehdas www.uniikkitehdas.fi
Meikkaus: Relax and Beauty Center         www.relaxing.fi
Kampaus: Salon-Ki Oy www.salon-ki.fi
Valokuvaus: Studio Verstas www.studioverstas.fi
Kuljetuspalvelut: Petax Oy, taxi www.petax.fi
Ohjelmapalvelut: Elämyksen Taika www.elamyksentaika.fi

Viihdy ja vietä aikaa
omalla tyylilläsi

Pescator Villas-huoneistoissa vietetään aikaa oman ryhmän ehdoilla. Voit rakentaa vierailuusi sopivat palvelut vapaasti haluamallasi tavalla. Omatoiminen vieras arvostaa sitä, että modernista asunnosta löytyy kaikki tarvittava kokkaamiseen, pyykkien pesuun tai ihan vain rentoon oleiluun. Rennosti lomaileva vieras taas arvostaa mm. sitä, että Pescator Villas-huoneistoihin voi tilata esim. kuljetuspalveluita, herkullisia ruoka-annoksia oman maun mukaan tai monipuolisia ohjattuja ryhmäaktiviteetteja.