fbpx

PESCATOR VILLAS

NAUTI HETKESTÄ
JA TUNNELMASTA

PESCATOR VILLAS | VILLA LOHI

TULE MEILLE
VIIHTYMÄÄN

Tasokasta majoitusta
Tuusulanjärven rannalla

Pescator Villas-huoneistot tarjoavat ainutlaatuisen ja hurmaavan vaihtoehdon majoittumiseen ja kokoontumiseen. Villoissamme vietät aikaa oman ryhmäsi ehdoilla ja rakennat vierailustasi itsesi näköisen. Voit tuoda omat ruoat/ juomat mukanasi tai tilata haluamiasi palveluita täyden palvelun periaatteella.

Loisto sijainti

Pescator Villas-huoneistot sijaitsevat rauhallisella, luonnonläheisellä alueella Tuusulanjärven rannalla. Hyrylän keskustan palvelut (esim. ruokakaupat, bussiasema HSL-yhteyksillä) ovat 1,5 km:n päässä, Keravalle on matkaa n. 7 km ja Järvenpäähän 10 km. Helsinki-Vantaan lentokentälle on vain 15 min ajomatka ja Helsinkiin pääsee puolessa tunnissa. Pescator Villas-huoneistojen välittömästä läheisyydestä pääset polkupyörällä kätevästi järven ympäri kulkevalle pyörätielle ja kulttuurimaisemiin.

Pescator Villas

Huoneistot ovat hyvin varusteltuja, nykyaikaisia asuntoja. Jokaisesta huoneistosta on upeat näkymät järvelle niin olohuoneesta, terasseilta kuin makuuhuoneen parvekkeeltakin. Vehreällä piha-alueella voi viettää aikaa esim. pihapelien merkeissä ja rannalta pääsee järvelle veneilemään tai vaikkapa kalastelemaan. Talviaikaan järvellä voi esim. luistella tai tehdä matkaa potkukelkalla.

PESCATOR VILLAS TUUSULANJÄRVEN MAISEMISSA

Rentoutumista ja

yhdessäoloa

Pescator Villas-huoneistot ovat yksilöllinen vaihtoehto majoittumiseen ja kokoontumiseen. Niissä on ainutlaatuinen tunnelma ja puitteet kohdillaan.

Tyylikäs, mutta kodikas ympäristö tekee vaikutuksen osallistujiin, oli kyseessä sitten tärkeät yksityisjuhlat tai yritystilaisuus. Meillä voit ottaa rennosti ja keskittyä olennaiseen eli yhdessä viihtymiseen omalla tyylilläsi.

KATSO LISÄPALVELUT

Meistä

Pescator Villas-huoneistot avautuivat yleisöille vuoden 2016 lopussa nimellä Huippuhuoneistot. Halusimme herättää kauniit huoneistomme talviunestaan, sisustaa ne viimeisen päälle ja tarjota lyhytaikaisia majoituselämyksiä asiakkaille. Halusimme tuottaa ainutlaatuista palvelua, joka täyttäisi erilaisten asiakkaiden tarpeet. Tässä olemmekin onnistuneet mainiosti saamamme palautteen perusteella ja kiitollisena jatkamme kehitysmatkaamme kohti vieläkin parempaa asiakaskokemusta. Tervetuloa kokemaan fiilis, jonka vuoksi meille palataan uudestaan.

Krista Lahti

Toiminnasta vastaa nainen, joka itse rakastaa matkustamista ja arvostaa korkeatasoisia & yksilöllisiä majoituspaikkoja. Kristalle on tärkeää, että asiakkaat viihtyvät villoissa ja nauttivat vierailusta juuri haluamallaan tavalla. Hän haluaa vierailusi olevan onnistunut ja tekee aina parhaansa, jotta sinun ryhmälläsi olisi hyvä olla.

OTA YHTEYTTÄ