VARAUS- JA MAKSUEHDOT

Yleisemmät kysymykset liittyen majoitukseen, peruutukseen ja maksamiseen on kerätty alapuolella kysymyksiin ja vastauksiin, mutta luethan yksityiskohtaiseman pdf -tiedoston varaus-, peruutus ja maksuehdoista. Nets Oy:n Netaxept Payment maksunvälityspalvelu korttimaksuissa on sinulle turvallinen maksutapa.

Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Lue lisää

Varaus-, maksu- ja peruutusehdot PDF-tiedosto.
Tietoturva asioista katso lisää PDF-tiedosto.

Usein asiakkailta tulleet kysymykset

Milloin ja miten huoneisto vastaanotetaan ja luovutetaan?

Ryhmäänne tulee aina vastaanottamaan työntekijämme avainten luovutusta, henkilötietojen tarkistamista ja paikan esittelyä varten. Huoneistossa ei ole vastaanottoa (24h), joten ilmoita varauksen yhteydessä mahdollisimman tarkka saapumisaika. Lähtökohtaisesti huoneisto luovutetaan ryhmän käyttöön klo 15 ja sieltä kirjaudutaan ulos klo12 mennessä. Näistä ajoista voidaan joustaa varaustilanteen mukaan sopimalla asiasta asiakaspalvelun kanssa.

Millaiset maksutavat on käytössä?

Milloin viimeistään extra palveluna myytävät herkkupaketit tulee tilata? V: Maksutapoina verkossa tehtävissä varauksissa ovat VISA debit/credit, VISA Electron, Master Card debit/credit ja Maestro kortit. Voit maksaa varauksesi myös laskulla tai saapuessasi pankkikortilla/ käteisellä sovittuasi asiasta asiakaspalvelun kanssa, sales@pescatorvillas.com tai 040-523 3337. Verkkokaupasta tilattavien herkkupakettien tilaaminen tulee tehdä varauksen yhteydessä tai viimeistään 3 vrk ennen saapumista.

Onko huoneistoa mahdollista varata lyhyemmäksi ajaksi kuin vuorokaudeksi?

Kyllä, huoneistoja voi vuokrata päiväksi tai illaksi. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluun sales@pescatorvillas.com tai 040-523 3337.

Kuinka monelle hengelle ruokailu on mahdollista saada?

Ruokailutarjoiluja saa yhteistyö kumppaneiltamme (sivullamme muutamia vinkkejä) muutamasta hengestä aina kymmenien henkien tilaisuuksiin tarpeen mukaan. Pyydämme olemaan suoraan yhteydessä palvelun tarjoajiin tilaisuutenne yksityiskohtien sopimiseksi.

Kuinka monelle hengelle huoneistoissa on ruokailuastioita?

Huoneistoissa on vakiona ruokailuastioita 24 hengelle. Ruoanlaitto- ja tarjoiluastioita on myös riittävästi tämän kokoisen ryhmän tarpeisiin.

Kuinka monta henkeä huoneiston isossa saunassa mahtuu kylpemään?

6-8 henkilöä samanaikaisesti.

Millaiset musiikkisoittimet ja äänentoisto huoneistoissa on?

Jokaisessa huoneistossa on radio. Lisäksi jokaisessa huoneistossa on akustinen lipasto, jonka sisällä on huipputason äänentoisto tekniikkaa. Voit soittaa lempimusiikkiasi netin kautta ja nauttia upeasta äänen laadusta.

Onko huoneistoihin mahdollista saada kokoustekniikkaa

Kyllä, huoneistoissa on käytössä videotykki, valkokangas ja fläppitaulu.

Onko mahdollista saada ohjattu liikunnallinen retki?

Kyllä, voimme lämpimästi suositella yhteistyökumppaneittemme monipuolisia palveluja. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja kerromme mielellämme lisää sales@pescatorvillas.com tai 040-523 3337.

YHTEYDENOTTO

Jätä viesti, kiitos

PESCATOR VILLAS

Parhaalla paikalla

Maksutavat

KÄTEISMAKSU

LASKULLA

PANKKIKORTTI MAKSUT

LUOTTOKORTTI MAKSUT